123 От Гоблина - Фільми онлайн "NEW"
RSS
 
Головна » От Гоблина
От Гоблина Просмотров: 922
23.07.2011 От Гоблина
Сюжет фільму: Брати Гекко (Сет і Річард) щойно пограбували банк, убивши по дорозі багато поліцейських і мирних громадян. Для прикриття вони взяли в заручниці одну з працівниць банку немолоду жінку на ім'я Глорія. Психічно неврівноважений Річард вбиває її, коли брат відлучається. Але братам потрібно вибиратися з країни - вони вже домовилися з мексиканської мафією, що ті за тридцять відсотків суми награбованого дають їм притулок на своїй території в місті Ель Рей. Справа залишилася «за малим» - минути ФБР і всю поліцію штату Техас, для яких піймання двох бандитів стала справою честі.

Для цього вони доглядають фургон сім'ї Фуллер, що прямує на ньому в Мексику.

... Смотреть Онлайн »

 
От Гоблина Просмотров: 882
23.07.2011 От Гоблина

По бескрайним просторам России мчится жертва отечественного автосервиса - ч0рный бумер с движком от "Запорожца". Четверо друзей, яростные фанаты футбола, мечтают попасть в Португалию - на Евро-2004. И даже цепь роковых встреч с угрюмыми оборотнями в погонах, озверевшими любителями филармонии и оборзевшими звездами провинциального шоу-бизнеса не может им помешать. Полный вперед, глобус Португалии верно укажет путь! И неважно, какую дорогу выбирать. Земля-то круглая!

... Смотреть Онлайн »

 
От Гоблина Просмотров: 915
23.07.2011 От Гоблина

Фільм створено за мотивами народних сказань про поручика Ржевського. У перського царя Дарія є три улюблені сина - Задер, Пішов і Дістав. Перші двоє - гордість батьківського серця, а от молодший син лорд Дістав - ганьба всій землі перської. Лихослов, богозневажник, розпусник і пошляк, відомий всій Азії під образливою кличкою Хряк Перська. Але він щиро намагається виправитися. Особливо після зустрічі з принцесою Джеммою, серце якої Дістав давно мріяв завоювати. А це нелегко, враховуючи погані манери Дістала і витончену натуру принцеси. Їх роман розвивається на тлі звинувачення лорда Дістала в царевбивство.

... Смотреть Онлайн »

 
От Гоблина Просмотров: 859
23.07.2011 От Гоблина

Після повстання Темного Владики та його знахабнілі підлеглих, які буйствують на вулицях серед білого дня, жити стало реально стрьомно. Тому всі канікули Гаррі катається на метро й блукає по забігайлівках у підземки в пошуках випадкових зв'язків. Але тут з'являється гнила рука Леніна і руйнує його плани. Хочеш, не хочеш, а на шостий рік навчання їхати треба. Але і в Гогвортсі все неспокійно. Якщо з навчанням у цьому році більш-менш, то в справах серцевих настала чорна смуга зрад. Рудого як ніколи тягне до Гаррі, і Мелфой, виявляється, теж небайдужий до нашого героя. Усім потрібен Гаррі! Навіть старому Леніну, який на старості років вирішив передати йому свої таємниці, які зберігаються в самих надрах його дорогоцінного скарбу. Таємниці Особливою вуличної магії ..

... Смотреть Онлайн »

 
От Гоблина Просмотров: 886
23.07.2011 От Гоблина

У 2050 році рейтинг популярного реаліті-шоу "Дом-2" несподівано почав падати. У зв'язку з цим професор-фармацевт Джордж Опочкін винаходить еліксир молодості, щоб омолодити всіх учасників за прикладом провідною Ксенії Собчак. Проте організм Степана Меньшикова відмовився приймати препарат і різко мутував, після чого розірвав добру половину мешканців проекту. У прагненні навести порядок був відданий наказ понад загону солдатів спеціального призначення на чолі з капралом Семеном Зелепукіним (підпільна кличка "Макарич") і його правою рукою єфрейтором Федором ганчіркою (підпільна кличка "Дуб").

... Смотреть Онлайн »

 
От Гоблина Просмотров: 984
23.07.2011 От Гоблина

Художній фільм Коммандо суть американська "Повість про справжню людину". У фільмі діє талановитий актор - Арнольд Шварценеггер, геніально зіграв самого себе в розквіті сил. У цьому фільмі Арнольда звуть полковник Метрікс (Matrix, тобто Матриця). І ось у полковника Метрікса злі люди викрали дочку. Що, як відомо, баааальшая помилка! І в обмін на її життя Арнольду пропонують убити президента якийсь бананової республіки. З перших кадрів стає зрозуміло, що живим не піде ніхто.

... Смотреть Онлайн »

 
От Гоблина Просмотров: 882
23.07.2011 От Гоблина

Порядок історій у фільмі: Пограбування (початок) Вінсент і Джулс «Вінсент Вега і дружина Марселласа Уоллеса» «Золотий годинник» (а - спогад; б - теперішній час) «Ситуація з Бонні» Пограбування (закінчення)

... Смотреть Онлайн »

 
1 2 3 ... 7 8 »
Добро пожаловать на сайт My-soft-club.at.ua!

Здесь вы всегда можете смотреть бесплатно видео фильмы различных жанров, в том числе детектив, боевик, комедию, ужасы и драмы. Мы верим, что бесплатное кино победит корпорации. Если вы согласны с нами, то приходите на наш сайт и смотрите бесплатные фильмы.

Фильмы бесплатно - для всех и каждого!

Меню сайту

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календарь фильмов

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Міні профіль

Гость

Сообщения:

Группа:
Гости
Время:06:10

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!