123 Документальні - Фільми онлайн "NEW"
RSS
 
Головна » Документальні
Документальні Просмотров: 879
23.07.2011 Документальні

У цій програмі робиться спроба розібратися в надзвичайно складних і заплутаних відносинах між людськими статями, тобто між чоловіками і жінками. Вас чекають захоплюючі та унікальні експерименти, які допоможуть виявити, в чому полягають фізичні та психологічні відмінності статей, і за якими критеріями чоловік і жінка вибирає собі пару. У тестах беруть участь п'ять жінок і п'ятеро чоловіків. Вчені проведуть детальне дослідження їхніх характерів і здібностей, достоїнств і недоліків. У ході експериментів їх учасникам доведеться переглянути свої погляди на навколишній світ і на власну персону.

... Смотреть Онлайн »

 
Документальні Просмотров: 836

Вплив словесних установок на свідомість. Управління поведінкою людини. Позитивне мислення і стратегії геніїв. Секрети чужого успіху. Нейролінгвістичне програмування, також відоме як НЛП - комплекс моделей, технік та операційних принципів (контекстуально-залежних переконань), що застосовуються головним чином як підхід до особистісного розвитку за допомогою моделювання ефективних стратегій (розумових і поведінкових). Моделювання передбачає наявність моделі - генія чи висококласного фахівця в своїй області.

... Смотреть Онлайн »

 
Документальні Просмотров: 999

Вчені, кінематографісти, інженери, фахівці з анімації і чемпіони світу з бойових мистецтв об'єднують зусилля для того, щоб проаналізувати техніку прославлених східних єдиноборств і відокремити факти від міфів

... Смотреть Онлайн »

 
Документальні Просмотров: 1260

Ніхто не стане заперечувати тісний зв'язок міміки з настроєм людини. Однак не кожен погодиться з тим, що риси обличчя і зовнішній вигляд характеризують психологічний тип, темперамент. Здавалося б, хіба може довгий ніс або високий лоб сказати що-небудь про характер? Може, причому багато. Семінар розкриє вам таємниці людського обличчя, навчить оцінювати співрозмовника, навіть не вступаючи з ним у розмову, визначати характер і темперамент.

... Смотреть Онлайн »

 
Документальні Просмотров: 971
Фільм про життя трьох російськомовних авторитетів, які розповідають про справи минулих днів і філософствують для вічності як вміють.

Режисер: Олександр Гентелев
У ролях: Леонід Білунов, Алімжан Тактахунов, Віталій Демочка

Тривалість: 75:03

... Смотреть Онлайн »

 
Документальні Просмотров: 957

Фильм рассказывает о взрывах жилых домов в России осенью 1999 г.

С особым вниманием в фильме анализируется инцидент в Рязани 22 сентября 1999 г., который, по мнению создателей фильма, был попыткой ФСБ организовать теракт. Сами представители ФСБ заявляют, что это были антитеррористические учения.

... Смотреть Онлайн »

 
Документальні Просмотров: 1522

Возможно ли, что разумные формы жизни посетили Землю тысячи лет назад, принеся с собой технологии, кардинально повлиявшие на ход истории и развития человечества? Теория "древних пришельцев", опубликованная в 1968 году в бестселлере Эриха фон Деникена "Колесницы богов", пошатнула представления людей об общеизвестном прогрессе человечества.

... Смотреть Онлайн »

 
1 2 3 ... 7 8 »
Добро пожаловать на сайт My-soft-club.at.ua!

Здесь вы всегда можете смотреть бесплатно видео фильмы различных жанров, в том числе детектив, боевик, комедию, ужасы и драмы. Мы верим, что бесплатное кино победит корпорации. Если вы согласны с нами, то приходите на наш сайт и смотрите бесплатные фильмы.

Фильмы бесплатно - для всех и каждого!

Меню сайту

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календарь фильмов

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Міні профіль

Гость

Сообщения:

Группа:
Гости
Время:13:41

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!